XRP depășește $ 1 pentru prima dată din 2018: Ce se află în spatele noului raliu?

Prețul XRP a depășit 1 dolar pe 6 aprilie pentru prima dată din martie 2018, capitalizarea de piata atingand aproape 47 de miliarde de dolari.

Mai mult, cea de-a patra cea mai mare criptomonedă de pe piața globală a izbucnit în fața perechii Bitcoin (BTC).

 

Cresterea se datoreaza analizei tehnice, nu exista prea multe elemente fundamentale

Când XRP era în jurul valorii de aproximativ 0,75 USD, comercianții de criptomonede au observat că structura pieței XRP a fost bullish.

Cantering Clark, un comerciant de instrumente financiare derivate în criptomonede, a declarat că XRP are toate componentele tehnice bullish. De atunci, XRP a crescut de la 0,75 USD la peste 1 USD.

Pe 6 aprilie, Clark a spus:

„Nu degeaba,  XRP a făcut din punct de vedere tehnic toate pașii necesari pentru a fi bullish. Un alt trader cunoscut, recunoscut sub numele de „Kaleo”, a remarcat faptul că spargerea XRP împotriva Bitcoin este deosebit de optimistă.

După izbucnirea sa peste 1 dolar, Kaleo a explicat că XRP este pe punctul de a izbucni dintr-o tendință descendentă de 3 ani împotriva Bitcoin. El a remarcat:

"XRP / BTC este pe punctul de a izbucni dintr-o tendință descendentă de peste 3 ani. Când acest sh * tcoin începe să pompeze, face mișcări verticale (de asemenea, dintr-o dată urmeaza o explozie.)

Volumul social crește

Un alt catalizator din spatele XRP pe vârful impulsului tehnic a fost volumul său social în creștere.

Potrivit analiștilor de la Santiment, o platformă de analiză a datelor, volumul social al XRP a crescut rapid în tandem cu alte câteva criptomonede.

Analiștii au declarat:

Dacă structura tehnică a XRP rămâne intactă și volumul social rămâne constant ridicat, impulsul XRP ar putea duce criptomoneda la următoarea zonă de rezistență majoră.

Din punct de vedere tehnic, următorul nivel de rezistență este de aproximativ 1,20 USD, cu un macro-wall de vânzare la 2 USD, datând din decembrie 2017.

 

Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mutl? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs