Unele altcoin-uri ating nivele istorice în timp ce Bitcoin încearcă să treacă peste rezistența de 57.000$

În timp ce prețul Bitcoin ar putea continua să se confrunte cu rezistența generală în intervalul de la 56.000 la 58.000 de dolari, există încă un caz bullish puternic, deoarece opțiunile Bitcoin în valoare de 6,1 miliarde de dolari vor expira pe 26 martie. Potrivit lui Marcel Pechman, datele derivate indică faptul că expirarea viitoare este mai avantajoasă pentru tauri, atâta timp cât BTC rămâne peste 52.000 de dolari.

Eterul (ETH) a tranzacționat, de asemenea, într-un model de consolidare, de la stabilirea unui nou maxim istoric la 1.950 dolari pe 13 martie, iar traderii profesioniști consideră nivelul de 1.750 dolari ca un suport puternic în urma reîncercărilor multiple în ultimii săptămâni.

Altcoins continuă în timp ce prețul Bitcoin se recuperează

Câteva monede altcoins și-au văzut prețurile crescând marți, deoarece anunțurile de parteneriat și listările pe exchange-uri s-au dovedit a fi eficiente pentru schimbarea prețurilor.

Cel mai mare anunț al zilei a venit de la Coinbase Pro, care a dezvăluit că a început să accepte Cardano (ADA) și va sprijini serviciile de tranzacționare „la sau după ora 9:00 PT joi, 18 martie, dacă sunt îndeplinite condițiile de lichiditate”.

Terra (LUNA) a câștigat, de asemenea, un nou câștig de două cifre peste noapte, crescând cu peste 40% de la un minim de 14,60 dolari pe 15 martie la un nou record istoric de 20,60 dolari, cu un volum de tranzacționare de 1,4 miliarde dolari.

 

Tokenul de atenție de bază (BAT) a înregistrat, de asemenea, o creștere a prețului la un nou record la 1,18 USD, deoarece browserul web bazat pe blockchain continuă să profite de avantajele mai multor anunțuri, inclusiv achiziționarea unui furnizor de motoare de căutare și intenționează să integreze funcționalitatea NFT și un agregator DEX.

Piețele tradiționale se prăbușesc pe măsură ce trezorile cresc

Piețele financiare globale au căzut marți sub presiune, fiind mai slabe decât vânzările cu amănuntul așteptate și o creștere a randamentului Trezoreriei pe 10 ani, care a închis ziua în creștere cu 0,87% la 1,621.

În urma recordurilor stabilite pe 16 martie, S&P 500 și Dow au scăzut pe tot parcursul zilei și s-au închis cu 0,16% și respectiv cu 0,39%. NASDAQ a reușit să înceapă un raliu târziu care a ajutat la scăderea prețului cu 0,09%

Analiștii prezic o creștere accelerată pe piața cripto

În ciuda scăderii atât a prețului Bitcoin, cât și a prețului Ether, perspectivele generale pentru piața criptomonedelor sunt optimiste, deoarece semnele adoptării mainstream constante apar zilnic.

Datele arată că deținătorii de criptomonede pe termen lung au acumulat BTC în ultimele luni, în timp ce comercianții pe termen scurt sunt încrezători că tranzacțiile speculative cu leverage mare vor da roade. Creșterea constantă a acumulării BTC sugerează că piața actuală a taurului are un spațiu suficient pentru a alerga mai sus.