Terra Luna Delistata - Ce Se Mai Poate Intampla?

    Începutul unui posibil bearmarket a lovit unele proiecte mai rău decât altele. Dar nici una dintre monede nu a trecut prin mai multe probleme decât LUNA, simbolul principal din spatele ecosistemului Terra. Token-ul a scăzut atât de mult și atât de repede, încât Binance a decis să o delisteze, fiind imposibil de tranzacționat.


    Inițial Binance a anunțat suspendarea tranzacțiilor pe perechea LUNA/USDT după ce au redus leverage-ul la 8x.

    Această mișcare vine după o serie de evenimente care au făcut ca prețul LUNA să scadă cu peste 99%, provocând pierderi de miliarde de dolari investitorilor din comunitatea crypto.

    Ieri, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao a avertizat, prin intermediul contului său oficial de Twitter, că este necesar să se respecte piața în cadrul tranzacționărilor, mai ales cea a stablecoin-urilor. Acest mesaj era legat de tot ce se întâmpla cu UST.

    Pe data de 1 mai Terra se afla pe locul 8 (Terra) și locul 10 (TerraUSD) având o capitalizare de piață de 46 de miliarde $, totul ajungând spre valori minime în doar câteva zile.

 

 

 

    Soluții pentru restabilizarea LUNA

   GAM Holding a devenit primul gigant global care și-a oferit ajutorul Terrei și ecosistemului său aflat în cădere liberă. În urma recentului fiasco în care Terra și cele două cryptomonede de bază ale sale au scăzut în valoare, organizațiile din spatele proiectului au spus că vor căuta ajutor din exterior. Una dintre primele companii care a făcut un pas pentru a oferi asistență este administratorul de active elvețian – GAM Holding AG. Comunicatul de presă oficial al companiei arată că a început negocierile cu Terraform Labs pentru a ajuta la sprijinirea monedei stabile Luna (UST).

    GAM a spus că este de așteptat să investească între 2 și 3 miliarde de dolari pentru a absorbi oferta excedentară de UST în timpul vânzării sale actuale, ceea ce ar trebui să revigoreze legătura între UST și $. Interesul acestora de a sprijini UST reflectă susținerea unei piețe crypto vibrantă, inovatoare și rezistentă. Aceștia susțin cu încredere ecosistemul Terra și văd un posibil viitor în acesta.