Recuperează Shiba Inu Teren în Fața Rivalulului Dogecoin?

Bit2Me și Unocoin au devenit cele mai recente exchange-uri de cryptomonede care au anunțat listarea Shiba Inu (SHIB).

      Shiba Inu a devenit foarte populară în 2021, pe măsură ce nebunia meme-coinului, propulsată de Dogecoin și de cel mai proeminent susținător al său – Elon Musk, a crescut vertiginos. Așa-numitul „DOGE-killer” a devenit unul dintre cele mai performante active în acest an și, în ciuda scăderii recente a hype-ului și a prețurilor, atrage încă o atenție semnificativă.

      Urmând tendințele și încercând să satisfacă dorința publicului, cel mai mare loc de tranzacționare a activelor digitale din Spania – Bit2Me – a decis să listeze Shiba Inu. Fondată în 2014, Bit2Me este cea mai importantă platformă de tranzacționare din Spania. Oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a cumpăra și vinde Bitcoin, Ether și multe alte active digitale. Una dintre primele inițiative ale companiei a fost lansarea Academiei Bit2Me, care oferă educație crypto pentru peste 1,7 milioane de studenți în fiecare an.

      Un alt schimb major de active digitale care a adăugat suport pentru Shiba Inu și Dogecoin este Indian Unocoin. În urma dezvoltării, utilizatorii platformei au putut să schimbe DOGE cu rupia indiană. Cu toate acestea, pentru a putea tranzacționa SHIB, singura variantă existentă era de a face swap-ul prin Tether, principala monedă stabilă, legată de dolarul american.

      În ciuda mediului confuz al criptomonedei din India, Unocoin nu este singurul exchange care listează Shiba Inu. Luna trecută, CoinDCX a anunțat listarea Shiba Inu.