Raport Saptamanal: BTC, ETH, ALTS #No3

BTC 1M : https://www.tradingview.com/x/WtAmuoed/

Chart Lunar

         Luna aceasta a inceput cu o mica scadere, de aproximativ 10%, dar pretul BTC si-a revenit destul de repede.

          Acum ne aflam sub nivelul $58800 care asa cum am presupus actioneaza ca si rezistenta. Cand trecem de aceasta zona cel mai probabil ne vom indrepta spre un nou maxim.

          Important e ca am avut acea corectie si candela inchisa pe “rosu” in luna aprilie, situatia era mai ingrijoratoare daca am fi continuat sa urcam.

          Rezistente pe chartul lunar nu prea avem aproape, asa ca aici nu avem nimic de discutat, trecem la sectiunile saptamanale si zilnice pentru rezistente.

BTC 1W: https://www.tradingview.com/x/SPrQnTUb/

Chart Saptamanal

         Dupa corectia care ne-a dus foarte aproape de zona 0.5 fib, pretul BTC isi revine si creste pana aproape de nivelul saptamanal $60000.

          Este posibil ca saptamana asta adica in cele 2 zile ramase sa atingem acest nivel, ceea ce ar fi primul test al zonei . Asa cum ziceam si in editia precedenta, la primul test al unui suport sau rezistente, pretul tinde sa-si schimbe directia. Din acest motiv exista posibilitatea sa vedem ca pretul dupa ce va atinge acest nivel va cobora catre probabil zona $55800. Ramane sa consultam chartul zilnic pentru a gasi zone de interes pentru suport.

          Suporturi saptamanale avem la 0.5 si 0.618 fib si $45000.

ETH 1M: https://www.tradingview.com/x/UL35gssP/

Chart Lunar

         ETH isi continua cresteresa, fiind in a 8a luna consecutive de crestere.

          Nu prea avem nimic de comentat deoarece cerul este rezistenta si suport cel putin la nivel lunar nu avem aproape.

          O observatie tinem sa o facem, se apropie de extensia 3 fib. Pentru unele persoane este posibil ca acesta sa fie un target. Vom vedea cum evolueaza pretul in zilele si saptamanile ce vor urma.

ETH 1W: https://www.tradingview.com/x/7DEPSaFZ/

Chart Saptamanal

         Pe chartul saptamanal ETH e la fel de parabolic ca si pe cel lunar.

          Avem uptrendul de care ne-am distantat foarte mult in ultimul timp.

          Suporturi saptamanale avem la $1935, $1690, $1420.

BTC 1D: https://www.tradingview.com/x/5JlWMEff/

Chart Zilnic

         Observam cum BTC a intampinat dificultati in ultima saptamana la zona 0.618 fib care a actionat ca si rezistenta. Astazi reuseste sa treaca din nou peste aceasta, ramane de vazut la sfarsitul zilei daca reuseste sa inchida candela peste.

          In cazul in care inchide, este asteptata o vizita in zona $57400-$58500, iar mai apoi o continuare a cresterii.

          Alte suporturi intalnim la $55900(0.5 fib), $51300 (plus zona de demand din jurul acestui nivel).

          Rezistente avem la $61200 si $63600.

ETH 1D: https://www.tradingview.com/x/CQ4h20Rv/

Chart Zilnic

         Observam cum ETH a avut o corectie dupa ce a atins extensia mare 3 fib, care l-a dus pana aproape de extensia mica 2 fib. Acum se afla din nou la extensia mare 3 fib care pare ca actioneaza ca si rezistenta. Urmatorul target e extensia mica 3 fib, pe care o vedem la $3730.

          Suport putem intalni la extensia mare 2 fib, nivelul $2510 si $2130, plus cele 2 uptrenduri.

EGLD 1D: https://www.tradingview.com/x/LbkIR1If/

Chart Zilnic

         EGLD a mers cum am prezis in editia trecuta, mai exact s-a ridicat deasupra zonei de demand si rezistentei de la $169, apoi a coborat in acea zona (retest la rezistenta), iar apoi a urcat catre rezistenta $195 cu care se lupta in acest moment. Am adaugat urmatorul scenariu posibil pe chart, mai exact EGLD reuseste sa treaca de rezistenta de la $195, face un retest la ea si urca pana in zona de supply si rezistenta $217, iar mai apoi coboara putin. In zona de supply e ok de vandut pentru cine a cumparat mai jos si vrea sa ia profit.

          Daca ajungem din nou in zona de demand, este bine de cumparat. Aveti totusi grija sa nu piarda suporturile de la $169 si $157 ca altfel s-ar putea sa ajunga din nou in zona $137.