Prețul Eterului (ETH) cochetează cu 2.400 dolari

Condus de ascensiunea Bitcoin (BTC) la un nou record istoric, împreună cu o mare parte din piața mai largă a criptomonedelor, Ether (ETH) continuă să împingă noi maxime istorice miercuri, în timp ce prețul monedei a cochetat cu gama de 2.400 USD.

Rețeaua Ethereum este programată să fie supusă unei actualizări în ziua următoare, când blockchain-ul ajunge la numărul de blocuri 12.244.000. Blockchain-ul se afla la numărul de blocuri 12.237.070 în momentul publicării. Pe baza timpilor medii de blocare curenți de 14 secunde, actualizarea este pregătită să apara pe 15 aprilie, în jurul orei 12:00 (UTC + 1). Actualizarea - denumită „Berlin” - va introduce mai multe modificări tehnice, toate având ca scop rețeaua mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Prețul monedelor Ether a atins un maxim de 2.397 USD pe numeroase schimburi pe 14 aprilie, conform datelor agregate de la CoinMarketCap, după o creștere de 10,8% în 24 de ore. Creșterea eterului pentru săptămână se ridică la 22,4%, în timp ce prețul monedelor este acum în creștere cu 110% în trimestrul respective.

Actualizarea de la Berlin va fi lansată sub forma unui hard fork - o modificare ireversibilă a protocolului unui blockchain. Hard fork-ul este necontencios, ceea ce înseamnă că nicio diferență ideologică în comunitate nu va duce la formarea unei noi monede - așa cum a fost cazul cu Ether și Ethereum Classic (ETC) în 2016.

Oricine deține Ether în portofele sau în schimburi nu va fi afectat de hard fork, cu toate acestea, minerii și operatorii de noduri Ethereum vor trebui să își actualizeze software-ul pentru a se sincroniza cu cea mai recentă versiune a lanțului. Datele de la EtherNodes.org arată că 72% dintre clienții software-ului Ethereum au obținut statutul de gata pentru Berlin, în așteptarea hard forkului.

Speculațiile referitoare la mișcările potențiale ale prețurilor lui Ether pe termen scurt au variat

Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mult? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs