O Noua Moneda Pe Binance | Care Sunt Conditiile Pentru a o Putea Obtine?

    Binance a anunțat un parteneriat pe mai mulți ani și va lansa al 27-lea proiect pe Binance LaunchPad - Tokenul Alpine F1 (ALPINE), fiind primul token în parteneriat cu o echipa de Formula 1. Prin acest parteneriat, Binance devine partenerul oficial al Fan Token al BWT Alpine F1 Team și partenerul Alpine Esports începând cu 2022.

    În scopul celebrării parteneriatului și pentru recompensarea fanilor echipei BWT Alpine F1 Team și comunitatea Binance, 280.000 de tokenuri ALPINE Fan Token vor fi distribuite abonaților la buletinul informativ al echipei BWT Alpine F1 Team, deținătorilor de BNB și deținătorilor de jetoane Binance Fan Token (exemplu fan tokenurile echipelor de fotbal: LAZIO, PORTO și SANTOS).

    Prin airdrop-uri vor fi oferite aproximativ 30.000 tokenuri, urmând anumite termene și condiții, supply-ul total fiind de 40 milioane tokeni ALPINE. La lansare, se vor afla în circulație doar 11.360.000 tokeni (aproximativ 28,30% din supply-ul maxim). Alocarea tokenurilor se va face în felul următor: Vânzarea Binance Launchpad - 10,00% din totalul ofertei de token-uri
Echipa - 18,00% din oferta totală de jetoane, Abonament de loialitate - 15,00% din totalul ofertei de jetoane, Fondul pentru utilizatori - 35,00% din oferta totală de jetoane, Fondul pentru dezvoltatori - 22,00% din oferta totală de jetoane. Deținătorii de BNB vor fi cei mai favorizați, fiind încadrați la airdrop. Tokenul se poate achiziționa doar cu BNB, iar pentru început, valoarea unui token va fi de aproximativ 1 USD.

    Pentru a limita fenomenul de pump&dump și de a populariza cât de mult posibil acest parteneriat, Binance a limitat deținerea la 10.000 tokeni per utilizator. Astfel numarul de persoane deținătoare poate crește, se popularizează atât moneda ALPINE, cât și BNB, iar tot mai multe persoane vor accepta condițiile subscripției LaunchPad-ului Binance pentru a beneficia de airdropurile proiectelor ulterioare.

    Un privilegiu ce îl pot avea deținătorii de token va fi că aceștia au dreptul de a participa la sesiuni de vot legate de implicarea fanilor pe platforma Binance Fan Token. În acest fel, vor fi la curent cu toate potețialele lansări. Deținătorii de ALPINE Token pot colecta NFT-uri rare, pot participa la sondaje de vot rezervate fanilor și pot avea acces la evenimente, recompense și experiențe unice. NFT-urile pot fi obținute prin achiziționarea de mistery box-uri, raritatea acestora variind.

    În viitorul apropiat, mai exact în Q2 2022, echipa are în plan să scoată și merch, respectiv jocuri și un sistem de e-member.