Miscare Revolutionara | Tranzactiile Dogecoin Vor Fi Realizate Offline?

    Echipa Dogecoin lucrează pentru a utiliza rețeaua de satelit Starlink pentru tranzacții offline prin intermediul cryptomonedelor Dogecoin.

    Aceștia au recunoscut că este încă un drum lung de parcurs, dar au fost puse bazele pentru experimente viitoare, cât și actuale precum includerea conectării RadioDoge la rețeaua de testare Dogecoin prin suportul tehnologic Starlink.


   Timothy Stebbing și Michi Lumin au lucrat la o nouă rețea de comunicații care ar permite utilizatorilor să tranzacționeze Dogecoin offline. Va necesita doar sprijinul rețelei de satelit Starlink, creată și deținută de cel mai bogat fan Doge din lume, Elon Musk.

    Cheia constă în noua tehnologie numită RadioDoge, o „tehnologie radio ieftină și de încredere (HF/LoRaWAN)” care funcționează împreună cu rețeaua de satelit Starlink pentru a permite accesul persoanelor fără conexiune la internet.


    Celălalt element crucial este proiectul GigaWallet, o soluție drop-in (un nou tip de portofel Doge) pentru tranzacții pe internet prin integrarea portofelului standardizată, fără custodie, cu rețeaua Dogecoin.


    Cei doi dezvoltatori au considerat prima frază a Libdogecoin, o bibliotecă de programare pentru crearea proiectelor Dogecoin, ca bază pentru formarea și validarea adreselor și tranzacțiilor Doge. Ei au dezvăluit că adresele Dogecoin create cu biblioteca au primit cu succes DOGE în rețeaua principală.


     Primul RadioDoge înființat săptămâna trecută va funcționa ca un teren de testare pentru noua tehnologie. În această săptămână, a spus echipa, primele tranzacții formate cu Libdogecoin ar trebui să fie trimise către RadioDoge, care îl va trimite testnetului Dogecoin prin intermediul unui satelit Starlink.

     Noua tehnologie ar putea stimula în mod revoluționar adoptarea Dogecoin de la bază derivată din economiile emergente, făcând criptomoneda susținută de Musk mijlocul de schimb de bunuri și servicii la nivel global.