Meitu deține acum 100 de milioane de dolari în BTC și Ether după ultima achiziție Bitcoin

Meitu HK, filiala deținută integral din Hong Kong de Meitu Inc (încorporată în Insulele Cayman), a achiziționat 175,67798279 unități de Bitcoin pentru un preț de 10 milioane de dolari, ceea ce implică un preț de achiziție de aproximativ 57.000 de dolari pe monedă. Achiziția a fost făcută utilizând rezervele de numerar existente.

În ultima lună, Meitu a acumulat 90 de milioane de dolari în criptomonede, împărțite între Bitcoin și Ether (ETH). După cea mai recentă achiziție de joi, firma a cumpărat acum BTC în valoare de 49,5 milioane de dolari și Ethereum în valoare de 50,5 milioane de dolari.

Compania a declarat anterior că nu și-ar fi putut face achizițiile anterioare fără ajutorul schimbului de criptomonede Coinbase din Statele Unite. Nicio mențiune despre Coinbase nu a fost făcută în ultima dezvăluire, cu toate acestea, bursa a fost responsabilă pentru gestionarea investițiilor altor entități corporative, cum ar fi MicroStrategy, în trecut.

Dezvăluirea a expus motivele companiei pentru adăugarea deținerilor sale Bitcoin, comparând impactul potențial al tehnologiei cu cel al internetului:

„Consiliul consideră că tehnologia blockchain are potențialul de a perturba atât industria financiară, cât și cea tehnologică, similară cu modul în care internetul a perturbat internetul computerelor și multe alte industrii offline.”

Dezvăluirea menționează utilitatea Bitcoin ca un depozit de valoare, o caracteristică ajutată de oferta sa limitată. De asemenea, sunt menționate portabilitatea și poziția sa de acoperire împotriva inflației cauzate de practicile agresive de tipărire a banilor centrali.

„Unele dintre aceste caracteristici pot face ca Bitcoin să fie chiar o formă superioară altor depozite alternative de valoare, cum ar fi aurul, piatra prețioasă și imobiliarele. Fiind un depozit alternativ de valoare, prețul său este în primul rând o funcție a cererii viitoare care este condusă de consensul investitorilor și al publicului larg ”, se arată în declarația de divulgare.

 Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mutl? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs