Majoritatea Cryptomonedelor au Scazut in Acest Weekend

    Sfârșitul de săptămână este o perioadă dificilă pentru deținătorii de criptomonede. Bursa se închide sâmbătă și duminică, însă piața crypto este activă constant, tranzacționându-se 24h/24h, 7 zile din 7, iar sâmbăta a fost o zi de scădere pentru piața criptomonedelor, mai ales în ultima lună.

    Au existat scăderi în întreaga industrie a criptomonedelor, dar câteva au fost mai remarcabile. Ethereum (ETH) își continuă picajul, scăzând cu 4% în ultimele 24 de ore, 16,5% în ultima săptămână și cu 25% în ultimele 30 de zile, atingând sâmbătă prețul mult-temut de 3.000 de dolari, înainte de a-și reveni ușor.

    Cardano (ADA) a scăzut cu 5,6% în ultimele 24 de ore, Shiba Inu (SHIB) cu 5,9%, iar Cosmos (ATOM) a scăzut cu 13,7%. Toate aceste altcoin-uri sunt mult mai volatile decât liderii pieței Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH), dar acestea înregistrează scăderi mari, indiferent de modul în care le privești. 

    Având în vedere că în weekend, volumul este mult mai scăzut decât în timpul săptămânii, piața bursieră este inaccesibilă și nu sunt atât de multe știri despre cryptomonede, o astfel de scădere este complet normală și aferentă, la final de săptămână.

    Toate piețele de investiții încearcă să se descurce cu date economice confuze în acest moment. Omicronul ciupește întreaga lume, având un potențial impact negativ asupra economiei. Observăm, de asemenea, inflația, iar Rezerva Federală din SUA vorbește despre creșterea ratelor în 2022, ceea ce ar putea, de asemenea, să încetinească economia.

    Piața crypto este dominată de volatilitate, motiv pentru care, lunile ce vor urma vor fi o perioada extrem de interesantă pentru investitori și nu numai. Răbdarea va fi virtutea ce va face diferența între câștigători și pierzători.