Se încarcă
0 obiect 0,00 lei

Lark Davis prezice un raliu pe alcoin-uri în aprilie

YouTuber și analistul Lark Davis au încărcat un nou videoclip care prezice un sezon altcoin pentru luna aprilie. Davis crede că în această lună ar putea exista o raliu „masiv” pentru piața criptografică. Cheia, potrivit analistului, constă în dominanța Bitcoin și performanța Ethereum.

Acesta din urmă poate fi folosit ca „termometru” pentru a măsura „sănătatea întregii piețe”. În acest sens, Davis a menționat că ETH a înregistrat câștiguri de 30% în ultimele 14 zile. În schimb, BTC a crescut „doar” cu 7% în aceeași perioadă. Davis a concluzionat:

În explicarea graficului, Davis a menționat că Ethereum a avut un început de an puternic începând cu 2019, urmat de o corecție și de „răcire” a prețului, apoi a intrat într-un raliu. În consecință, Davis consideră că piața este acum „pregătită” pentru un ciclu masiv de tauri, iar ETH este pregătit pentru câștiguri semnificativ mai mari față de Bitcoin.

Ethereum ETH Bitcoin BTC

Scăderea dominanței Bitcoin

Vorbind despre una dintre cele mai importante metrici pentru măsurarea sosirii „sezonului altcoin”, dominanța Bitcoin, Davis a declarat că „scade din greu”. În ultimele săptămâni, această tendință a crescut, așa cum a spus analistul:

Această valoare reprezintă Bitcoin ca o cotă totală a pieței în ansamblu (...). Se află într-o zonă critică, într-o zonă cheie de suport (...). Dacă suportul se ruper , atunci va fi un altszn nebun. Trebuie să așteptăm confirmarea.

Dacă BTC continuă să-și piardă dominația, Davis prezice o raliu pentru Ethereum care ar putea duce prețul la 3.000 de dolari. Criptomonedele cu capacitate mare de piață, cum ar fi Cardano, Litecoin și XRP, ar putea crește de 2 până la 5 ori.

Criptomonedele din top 20 ar putea crește de 10 până la 20 de ori, potrivit Davis. Altcoins mai mici ar putea crește de până la 50 până la 100 de ori. Analistul consideră că „practic toți vor face asta”. Chiar dacă dominația Bitcoin crește, altcoins ar înregistra în continuare câștiguri, deși cu procente mai mici.

Pentru a-și susține teza alcista, Davis a prezentat o diagramă de la Rekt Capital care „măsoară ciclurile de hype în altcoins”. Graficul arată vârfurile și „cooldowns-urile” de pe piață atunci când prețul Bitcoin este în tendință de scădere și altcoins sunt în tendință de creștere. Conform metricii, vârful ar putea veni la sfârșitul acestui an sau la începutul anului 2022. Analistul a adăugat:

Luați în considerare faptul că plafonul total de piață al criptomonedelor este de 2 trilioane de dolari, există șansa ca noi să ajungem la 10 trilioane de dolari înainte de a ajunge în partea de sus a ciclului bull.

Un alt factor decisiv pentru un sezon altcoin ar putea fi participarea investitorilor sud-coreeni, măsurată prin „Kimchi Premium”. În medie, oamenii din această țară plătesc cu până la 12% mai mult decât restul lumii. Davis consideră că „crypto manie” a lovit din nou Coreea de Sud, mai ales investitorii retail care preferă să aloce bani In altcoin-uri.

 

Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mutl? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs

 


Lark Davis prezice un raliu pe alcoin-uri în aprilie