Holoride - Un Proiect Interesant Metaverse

   Timpul este foarte valoros, fiecare persoană are 24h într-o zi, asta înseamnă că este foarte important modul în care consumăm acest timp. Problema pe care cei de la Holoride au sesizat-o este de tipul următor: Șoferul poate beneficia de foarte multe opțiuni, date fiind tehnologia avansată și prezentă în autovehiculele din ziua de azi, pe când pasagerul, trebuie să se stea să se uite, plictisindu-se și așteptând astfel să ajungă mai repede la destinație. 

  Astfel acestia au decis să găsească o modalitate prin care timpul în care pasagerul este în mașină să se transforme într-unul cât mai valoros. În acest fel a apărut Holoride, care este aici să îmbunătățească, ba chiar să revoluționeze, modul în care călătorești cu mașina. Aceasta va schimba definitiv experiența pasagerilor, transformând vehiculele în parcuri tematice în mișcare. Un aspect important legat de acest proiect este faptul că majoritatea membrilor superiori din echipa Holoride au fost angajați în trecut la AUDI, fapt ce determină cunoștințele dar și seriozitatea de  care aceștia dau dovadă. 

 

Scopul acesteia este să elimine barierele fizice și timpul de așteptare al pasagerilor, în timp ce sunt într o mașină, astfel proiectul își propune să ofere valoare utilizatorilor de pretutindeni. Cum își propune să facă asta? Prin integrarea ER( Extended reality), aducând astfel spațiul metaverse în lumea reala. Din dorința de a transforma timpul de așteptare în mașină într-unul productiv,educativ dar și unic, au conceput astfel un sistem care se conectează la mașină, în timp ce călătorești și ești pasager, prin acei ochelari VR( Virtual Reality) , ajungând astfel într o nouă lume, una digitală, unde mișcarea fizică este dată de mașina în care ești.  

Astfel accelerația, frânarea, curbele șoferului, sunt reflectate în acesta lume digitală, unde te poți juca diferite jocuri, transformând astfel timpul pierdut în mașină într-unul valoros, satisfăcător dar și uluitor în același timp.  Avem în funcționare un număr total de 1.000.000.000 tokens ( 1 miliard de monede), dintre care în funcțiune un număr de 130.000.000( 130 milioane de monede).   

 A luat naștere la sfârșitul anului 2018, primind premii în 2019, printre care se remarca, "Cea mai buna investiție în 2019". Are un road-map destul de clar, iar lansarea efectivă a acesteia se regăsește în road map, acest fiind Q4-ul lui 2022. Aceștia ies în față cu premiile primite înainte de lansare, dar și partenerii și investitorii cu renume ( AUDI, PORSCHE) și foarte multe firme cu capitaluri enorme, fiind un proiect de viitor care își propune ca timpul pierdut să fie transformat într-unul valoros. 

Acest proiect are un grad ridicat de risc, fiind la început, dar înainte de toate, este recomandat un research amănunțit înainte de a lua decizii asupra investiției in acest proiect, dar si in alte proiecte.