Extensia Maiar DeFi Wallet

    Extensia pentru desktop-uri și laptopuri Maiar DeFi Wallet este o versiune mai compactă a Maiar Web Wallet-ului fiind simplă de utilizat și reducând considerabil și vizibil atât timpul petrecut la o tranzacție, cât și numărul de pași. 

    Maiar DeFi Wallet prevede o scurtare a procesului de tranzacționare prin apăsarea butoanelor potrivite, fără a mai folosi și telefonul și a te loga pe site de nenumărate ori.

    Noul Maiar DeFi Wallet permite importarea mai multor portofele diferite și conectarea la diferite rețele, cum ar fi mainnet, testnet sau devnet. Pentru comoditate, nu trebuie să introduceți parola decât o singură dată, în momentul logării. Se poate face schimb în siguranță între mai multe portofele și semna mesaje sau transfera fonduri, fără a fi nevoie să vă autentificați din nou.

    De asemenea, wallet-ul conține toate token-urile pe care le aveți prin Maiar, NFT-urile, istoricul complet de tranzacții, precum și posibilitatea de a-ți schimba parola foarte ușor. Extensia vine si cu 2 moduri de noapte (negru) și de zi (alb).

    Extensia este valabilă doar pentru desktop-uri si laptop-uri, nu și pentru telefoane mobile (pentru acestea existând deja o aplicație Maiar).

Pașii pentru obținerea acesteia sunt:

1. Accesăm https://getmaiar.com/defi

2. Selectăm "Add to Chrome" și confirmăm pop-up-ul.

3. O găsim pe Chrome, în colț dreapta, sus, pe iconița 🧩 (piesă puzzle).

4. Selectăm "Pin" 📌 pentru a o avea mereu în interfață.

5. Ne logăm prin introducerea celor 24 de cuvinte de la Maiar și creăm o parolă puternică.

    Mare atenție la cele 24 de cuvinte și implicit la scam-uri. Nimeni nu vă va contacta pentru a vă ajuta cu Maiar Defi Wallet, așadar tineți mereu cuvintele în siguranță.