Ethereum ar putea ajunge la 10.000 de dolari în 2021, spune comerciantul veteran

Eterul (ETH) va depăși probabil Bitcoin (BTC), cel puțin pe termen scurt, a declarat trader-ul veteran Scott Melker într-un interviu exclusiv cu Cointelegraph.

Sezonul Altcoin este aici

Melker consideră că această perioadă de consolidare a prețurilor Bitcoin este deosebit de optimistă pentru a doua cea mai mare criptomonedă, care a atins recent noi maxime istorice. Melker vede performanța remarcabilă a lui Ether ca fiind principalul catalizator al cursei recente pe piața altcoin.

El a mai dezvăluit că și-a schimbat în mare măsură strategia de calculare a costului în dolari de la Bitcoin la Ether în ultimele luni, pentru a profita de „potențialul de creștere extraordinar al Ethereum”.

„Pentru mine este ca și cum ai investi în internet la începutul anilor ’90.”

Potrivit lui Melker, Ether ar putea atinge obiectivul de preț de 10.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021.

„Nu văd de ce este o nebunie. Practic, este puțin mai puțin de 5 ori de aici. [...] Bitcoin a făcut-o de aproape trei ori față de anul trecut. ”

 

Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mult? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs