Elrond | Proiectele Noi si O Evolutie Constata

    De Elrond (EGLD) am mai povestit, iar veștile despre acesta nu se opresc nicicând. Modul în care echipa Elrond își livrează produsele îi face să fie mereu în poveștile internauților, de unde și atenția majorității îndreptată spre proiect. Articolul de astăzi prezintă update-urile, respectiv pașii importanți pe care i-a făcut Elrond în ultima vreme.

 

   

   1.  Colaborare Elrond - Kattana

    Elrond are o nouă colaborare cu Kattana, o aplicație de trading folosită de traderii profesioniști de la JP Morgan, DeutscheBank și MerrillLynch. Kattana este o aplicație pe care se pot tranzacționa criptomonede pe DEX-uri și CEX-uri cu o grămadă de unelte și opțiuni utile, care erau disponibile anterior doar în CeFi(Centralized Finance), precum analiza tehnică, management-ul portofoliului, automatizarea strategiei de trading și multe altele.

 

   

    2. Securitate noua pentru Maiar DeFi Wallet

    O știre extrem de utilă pentru fanii EGLD este faptul că a apărut o extensie de browser, care ne protejează împotriva scam-urilor. Această extensie ne va trimite o alarmă atunci când intrăm pe un site care vrea să ne hărțuiască și să ne fure fondurile. Extensia folosește o listă de site-uri cunoscute care au fost raportate de comunitatea Elrond, oricine putând contribui la prevenirea scam-urilor prin trimiterea unui email la adresa notoscam@elrond.com.

 

    3. Lansarea Elrond Wiki

    Elrond Wiki, disponibil în 9 limbi, chiar și limba română, este locul perfect unde se găsesc informații foarte utile despre aproape orice ține de Elrond și proiectele sale. Un lucru foarte util este că orcine poate participa la completarea site-ului wiki scriind articole. Conform site-ului oficial este complet gratuit și se pot găsi articole care prezintă proiecte construite pe ecosistemul Elrond, tutoriale, toate tipurile de conținut educational și informații despre EGLD. Există deja peste 30 de pagini de proiecte și materiale, ceea ce ne demonstrează că adopția este constantă. De asemenea, oricine isi poate crea propria colectie de NFT-uri pe Elrond.

 

   

    4. Elrond a urcat în clasamentul POS după ETH 2.0

    Cu peste 3200 de validatori, Elrond Network este al doilea cel mai mare blockchain Proof of Stake, după ETH 2.0. Infrastructura Elrond se întinde pe aproape 10.000 de servere, prezentând astfel o extindere remarcabilă.

 

    5. Plățile pe Elrond se realizează extrem de rapid

    Elrond a achiziționat compania de plăți Utrust (prin care se vor face plăți pe blockchain mult mai rapide și mai numeroase, deodata) ce va contribui extrem de mult la capacitatea de stocare a tranzacțiilor (și totodată au integrat moneda RON în cadrul acesteia). De asemenea, ZoidPay integrează Elrond în sistemul de plăți. În acest fel, Elrond devine unul dintre cele mai ieftine și rapide blockchain-uri existente.

 

   

   6. Au apărut numeroși tokeni pe maiar.exchange

    Printre noii tokeni apăruși se numără RIDE, ISET, EFFORT, AERO. Elrond a implementat opțiunea pe maiar.exchange, ca oricine să poată crea un pool de lichiditate pentru o anumită monedă, în paritate cu EGLD. Perechile ce vor avea volum săptămânal de peste 1 milion $, vor primi un pool pentru farming propriu. În acest fel, cât mai mulți tokeni ESDT (Elrond Standard Digital Token) apar, dovadă fiind WATER, PLATA, BSK și multe altele.

 

    De menționat este că EGLD s-a listat și pe Huobi, Bybit și Bithumb, exchange-uri cu renume pe plan internațional și că renumita trupă românească de hip-hop Subcarpați au lansat o colecție de NFT-uri listate pe blockchain-ul Elrond.

 

   

    În săptămânile ce vor veni, se anunță update-uri importante, noi parteneriate și multe evenimente ce vor menține Elrond în vogă, fără niciun dubiu.