Elrond - Miscare Inteligenta in Anul 2022

   După cum bine știți, Elrond, un proiect românesc, fiind unul dintre proiectele de top din spațiul crypto, tocmai a cumpărat compania portugheză Utrust, lider de piață în procesarea plaților crypto, tranzacție extrem de importantă în contextul în care procesatorii de plăți încă oferă timpi de decontare lenți și taxează comercianții între 3% – 11% din fiecare tranzacție.  

 

  

   Cei de la Elrond spun că odată cu achiziționarea Utrust, își propun să atingă două obiective, respectiv efectuarea plăților mai rapid, mai ieftin și mai sigur utilizând tehnologia blockchain și transformarea serviciilor de procesare a plăților dintr-o cheltuială pentru comercianți într-o sursă de venituri.  

   Prin achiziționarea Utrust, prima soluție de plăți crypto din lume care oferă conversie instantanee în numerar pentru plăți efectuate cu criptomonede, Elrond intenționează să revoluționeze comerțul electronic și plățile.  

   Scopul este de a efectua plăți complet digitale prin utilizarea blockchain-ului pentru a oferi soluții globale aproape la secunda și sigure la costuri neglijabile, accesibile comercianților din întreaga lume. Folosind tehnologia blockchain de ultimă generație pentru a efectua plăți nativ digitale, nu numai că va crește viteza pentru decontări și vor fi reduse semnificativ costurile asociate cu primirea unei plăți, ci vor fi transformate într-un flux de venituri scalabil.

   Acest lucru va permite comercianților din întreaga lume să includă piața crypto de mai multe trilioane de dolari în afacerile lor și să câștige din fiecare tranzacție pe care o primesc, în loc să plătească pentru aceasta.