Elrond își unește forțele cu Reef Finance pentru a construi o punte DeFi pentru lichiditatea încrucișată

Interoperabilitatea blockchain-ului în spațiul financiar descentralizat (DeFi) devine un subiect din ce în ce mai important, motiv pentru care echipa Reef Finance a colaborat cu Elrond. După cum a fost anunțat astăzi, colaborarea își propune să permită utilizatorilor Reef să acceseze aplicațiile DeFi din ecosistemul Elrond direct prin terminalul Reef.

Pe de o parte, acest lucru va permite utilizatorilor Reef să beneficieze de platforma blockchain foarte scalabilă, rapidă și sigură a lui Elrond, cu costuri de tranzacție reduse. Pe de altă parte, Reef Finance va pune la dispoziție eGold și Elrond pe platforma sa, permițând utilizatorilor să tranzacționeze produse Elrond DeFi direct de la terminalul Reef.

Acesta este un „sistem de operare DeFi”, care permite investitorilor să acceseze întregul spatiu DeFi. Reef Finance face acest lucru bazându-se pe o platformă cu trei componente cheie: Global Liquidity Aggregator, care utilizează lichiditatea disponibilă pe mai multe lanțuri și exchange-uri centralizate; Smart Yield Farming Aggregator, care permite utilizatorilor să investească cu ușurință și automat în multiple oportunități DeFi; și Smart Asset Management, care permite utilizatorilor să-și reechilibreze deținerile pe mai multe coșuri diferite de active.

Elrond este, de asemenea, în curs de lansare a modulului DeFi 2.0, care va conecta piețele majore DeFi din întreaga lume. Pentru a extinde capacitățile modulului, Elrond va accesa, de asemenea, agregatorul inteligent de lichiditate și motorul de randament al Reef Finance. Comentând oportunitățile de parteneriat, Beniamin Mincu, CEO Elrond, a spus:

Activele care devin disponibile la nivel global, indiferent de platforma inițială, se vor adăuga la un fond masiv de lichidități. Fluxul de valoare fără precedent rezultat va amplifica beneficiile DeFi pentru toată lumea. Jucatori precum Reef Finance au ocazia să permită acest lucru, așa că suntem bucuroși să interoperăm pentru viziunea noastră comună.

Denko Mancheski, CEO Reef Finance, a adăugat: „Capacitățile tehnice ale rețelei Elrond se combină cu tokenomica eGold atractivă și o bază de utilizatori extrem de angajată pentru a crea un ecosistem DeFi cu un potențial foarte ridicat. Suntem încântați să îl integrăm în platforma noastră și să colaborăm la stabilirea unui peisaj global DeFi cu care oricine găsește ușor de interacționat. ”

Ecosistemul Elrond include deja 115 companii și startup-uri care lucrează pentru a integra și extinde Elrond. În ultimele luni, simbolul Elrond (EGLD) a primit o cerere masivă și a reușit să se ridice în top-40 de criptomonede în funcție de capitalizarea pieței.

Reef a lansat recent o nouă inițiativă DeFi, în care utilizatorii ar putea juca jetoane REEF pentru alte proiecte DeFi. Prima aplicație a fost Litentry Bond și a reușit să primească active în valoare de peste 4 milioane USD în primele câteva ore.