Cum sa realizezi un Plan de Afacere de Succes?

   Fie că de abia ai început să te gândești la cum ar fi să ai o afacere pe care să o numești a ta sau chiar dacă ai deja creionate ideile pentru aceasta, poți urmări aceste sfaturi pentru a conștientiza unde te situezi și ce trebuie să schimbi în planul tău!


    1. Una dintre marile întrebări care îți va fi în minte zi de zi va fi : „Cum încep o afacere?”. Astfel, primul pas este să găsești un domeniu, mai exact un sector de activtate, în concluzie, o nișă. Ideea de pornire trebuie să fie specifică.

   2. După ce ai finalizat procesul de căutare a ideei de afaceri, urmează să îți deschizi o firmă, mai exact un SRL. În continuare, trebuie să îți cauți un furnizor și să faci rost de mostre pentru a prezenta produsul publicului țintă. Acest pas se adereaseaza firmelor care lucrează cu produse existente și nu vând pachete de servicii sau produse digitale.

  3. Începutul în social media - crearea unui site - crearei unui cont de Shopify - semnat contract curier și soft de facturare. Aceștia sunt cei mai importanți pași - vei regăsi tot ce ai nevoie în videoclipurile atașate!


4. Cum aduci oameni pe site? Cum crești conversia? Acestea ar trebui să fie următoarele întrebări în lista ta de priorități.

5. Cum află lumea de tine? Cum trebuie să construiești reclama în jurul afacerii tale?

6. Cum creezi un plan de extindere în funcție de direcția în care vrei să se îndrepte afacerea ta?

 

   Răspunsul acestor întrebări se regăsesc integral în cele două video-uri, așadar dacă vrei să afli mai multe, le poți viziona!