Cum Poti Face Bani Din Jocurile Play To Earn?

  Cele mai bune jocuri de tip "play-to-earn" devin și mai populare în 2022, datorită implicării tot mai mari în NFT-uri. Deși există o mulțime de modalități de a câștiga bani astăzi, una dintre cele mai interesante și distractive modalități este pur și simplu de a juca anumite jocuri.

  Deoarece NFT-uri sunt create pe blockchain, jucătorii sunt scutiți de orice amenințare, cum ar fi manipularea datelor, taxele de tranzacție costisitoare și furtul de date de la potențiali hoți. De fapt, aceste jocuri le oferă jucătorilor un control total asupra proviziilor lor.



  Mai jos aveți o listă cu o parte din jocurile de tip "Play to Earn" fiind alese cu atenție în funcție de seriozitatea și implicarea de care acestea dau dovadă:

     1.Axie Infinity

  Axie Infinity este un univers cu totul nou, plin de creaturi uimitoare - Axies - pe care utilizatorii le colecționează ca animale de companie. Aici, jucătorii pot lupta, colecta, reproduce, crește și dezvolta regate pentru Axies. Axie Infinity aparține categoriei de top a jocurilor de tip "Play to Earn" datorită bazei sale de jucători în continuă creștere.

  Proiectul are o economie deținută de jucători, în acest fel jucătorii pot cumpăra, vinde, deține și comercializa în totalitate resurse pe care le pot câștiga în timp ce se joacă, prin abilitățile și contribuțiile lor la ecosistem.

     2.Upland

  Acesta este cel mai bun joc pentru a câștiga cryptomonede aferente jocului, unde puteți cumpăra, vinde sau tranzacționa proprietăți virtuale care sunt cartografiate pe adrese din lumea reală. Toată lumea poate deveni proprietar de terenuri virtuale, poate să vândă proprietăți imobiliare pentru a obține profit și, de asemenea, să conducă o afacere digitală pentru a câștiga monede UPX.

  Jucătorii se alătură din întreaga lume pentru a folosi oportunitățile de a face bani în realitatea mixtă pe care o oferă acest proiect. Banii pe care jucătorii îi câștigă pot fi tranzacționați pentru USD.

  Aici, membrii au posibilitatea de a vâna comori, de a-și face prieteni de afaceri pe viață și de a completa colecții de proprietăți. Fiecare teren este 100% deținut și controlat de către utilizatorul care îl deține.

 

     3.The Sandbox


  The Sandbox este o lume virtuală în care jucătorii pot deține și personaliza numeroasele parcele de teren digitale ale jocului. Datorită premisei sale captivante și amuzante, jocul se află de ceva vreme în centrul atenției.

  Acesta rulează în versiunea de testare Alpha și le permite jucătorilor să creeze, să dețină și să se joace într-un univers metaverse de experiențe solo și multiplayer.

 

     4.Splinterlands

  Splinterlands este jocul oficial de cărți de joc care le permite utilizatorilor săi să își dețină în totalitate pachetele și alte bunuri din joc. Fiecare carte este acum un NFT pe care jucătorii îl dețin - datorită celei mai noi tehnologii web 3.0 de pe blockchain-ul HIVE.

  Ceea ce înseamnă că fiecare membru poate face orice își dorește cu cărțile sale, inclusiv să le dețină ca obiecte de colecție, să se lupte pentru recompense, să le tranzacționeze pe piață, să le combine pentru a crește în nivel sau să le ardă pentru a obține cristale de energie întunecată - cryptomoneda din Splinterlands.

 

    5.Alien Worlds

  Alien Worlds are un metaverse descentralizat care rulează pe lanțurile de blocuri WAX Binance Smart Chain și Ethereum. Are o monedă oficială - Trilium - pe care exploratorii o folosesc pentru a se juca și pe care trebuie să o mizeze pentru a participa la guvernare.

  Planetele din joc sunt organizații autonome descentralizate care primesc zilnic Trilium de la contractele inteligente centrale ale metaversului.

  Exploratorii pot să extragă mine, să achiziționeze și să închirieze terenuri, să voteze pentru guvernarea planetară care are impact asupra plăților Trilium și NFT, precum și alte acțiuni strategice similare.