CEO al celui mai mare schimb crypto are „aproape 100%” din valoarea in crypto

Changpeng Zhao, fondator și CEO al celui mai mare schimb de criptomonede la nivel mondial, Binance, și unul dintre cei mai mari cripto-miliardari din lume, nu deține prea multe, cu excepția cripto.

„Sunt unul dintre acei tipi care prețuiesc lichiditatea mult mai mult decât dețin ceva. De fapt, prefer să nu dețin nimic ”, a spus Zhao miercuri într-un interviu Bloomberg.

El a menționat că diverse criptomonede, cum ar fi Bitcoin (BTC), reprezintă acum aproape 100% din întreaga sa valoare netă, întrucât nu deține nicio proprietate imobiliară sau multe participații fiduciare. Când a fost întrebat cât de mult din valoarea sa netă este investită în cripto, Zhao a spus:

„Aș spune probabil aproape 100%. Nu dețin fiat, lucrurile fizice pe care le dețin sunt probabil neglijabile în ceea ce privește valoarea mea netă. Deci, aceasta este o schimbare de concept. Nu folosesc cripto pentru a cumpăra Fiat, nu folosesc cripto pentru a cumpăra case. Vreau doar să păstrez cripto. Și nu intenționez să convertesc cripto-ul meu în numerar în viitor. ”

Zhao a spus că i-a trebuit ceva timp să-și crească portofoliul de criptare. După ce și-a cumpărat primul Bitcoin, CEO-ul s-a grăbit să-și vândă apartamentul pe care l-a cumpărat în 2006 la Shanghai. „Mi-am vândut apartamentul pentru a cumpăra Bitcoin și, de asemenea, am renunțat la slujbă”, a spus el. „Puteți închiria un apartament sau puteți sta într-un hotel - ceea ce vă oferă o lichiditate mult mai mare”, a adăugat Zhao.

CEO-ul Binance a susținut anterior că nu deține nicio monedă fiat. „Dețin 0 fiat”, a declarat Zhao pe Twitter în februarie, afirmând că convertește cripto doar în fiat pentru plăți care pot fi făcute doar cu bani tradiționali.

Conform datelor de la Institutul de Cercetări Hurun din China, Zhao este unul dintre cei mai bogați oameni din lume în industria cripto și blockchain, clasat pe locul al treilea ca fiind cel mai bogat miliardar cripto, cu o avere totală estimată la 8 miliarde de dolari începând cu ianuarie 2021.

 

Auzi mereu de o criptomoneda/acțiune când deja este prea târziu și prețul a crescut foarte mutl? Învață  analizez corect o criptomoneda sau o acțiunea înainte ca aceasta  înceapă  crescă.  Acceseaza urmatorul link: www.angelbusiness.ro/pages/curs