Ce Platformă Înființează Star-ul NBA Michael Jordan? Este Acesta Începutul Web 3.0?

Legenda NBA Michael Jordan și fiul său se pregătesc să lanseze o platformă pe blockchain-ul Solana pe care sportivii și fanii să poată interacționa între ei. Platforma HEIR este susținută parțial de Thrive Capital, a cărei gamă de investiții include aplicația de tranzacționare Robinhood, Instagram și serviciul de mesagerie Slack. Platforma a strâns 10,6 milioane de dolari în prima etapă de finanțări.

HEIR a spus că își propune să introducă o nouă eră a culturii digitale, cu atleți, precum și influenceri din lumea divertismentului și tehnologiei, care vor participa activ pe platformă. „Cu noi frontiere în Web 3.0., platforma HEIR va oferi valoare economică creatorilor cu noi capabilități descentralizate care stimulează proprietatea. Credem în puterea proprietății și a moștenirii pentru toți”. Web 3.0 se referă la interacțiunea socială imersivă.

Michael Jordan, fost baschetbalist NBA timp de 15 ani și deținătorul Charlotte Hornets, este implicat activ în piața activelor digitale. El a participat la o rundă de finanțare de 305 milioane de dolari pentru investiții în Dapper Labs, startup-ul din spatele platformei virtuale de cărți de schimb NBA Top Shot.
Accesul la HEIR este în momentul de față doar pe bază de invitație, site-ul înregistrând sportivi pe măsură ce elaborează produsul. HEIR va conecta sportivii și susținătorii prin Huddles, care oferă acces bazat pe abonament la active digitale și conținut exclusiv, inclusiv videoclipuri.

Michael Jordan va juca rolul de consilier strategic și partener al platformei HEIR, a declarat fiul său, Jeffrey, pentru Variety.
„Ne întâlnim cu el în mod regulat și oferă îndrumări și diferite idei constructive. Când juca, nu avea aceleași instrumente pentru a intra în legătură cu fanii lui sau pentru a monetiza asta”, a spus Jeffrey.
Un alt sportiv care s-a implicat în piața crypto este starul NBA Kevin Durant. Jucătorul celor de la Brooklyn Nets și compania sa au semnat în această săptămână un nou contract multianual cu platforma de cryptomonede Coinbase Global.