Care Este Surpriza din Top-ul Căutarilor Google în 2021?

      Datele privind tendințele Google au confirmat creșterea masivă a cererii pentru NFT deoarece numărul de căutări la nivel mondial este pe cale să stabilească un nou record.

      De la a fi respins drept un moft trecător până la a perturba încet industria artei și muzicii este semnificația că orice invenție sau inovație are succes doar atât timp cât hype-ul este prezent. Fenomenul NFT, pe de altă parte, pare destul de diferit. Cele mai recente date de căutare de cuvinte cheie Google au demonstrat că interesul pentru acest spațiu a crescut la niveluri record.



      După Dogecoin, NFT este în top-ul căutărilor Google, lângă Bitcoin


      Datorită speculațiilor frenetice inițiale și incursiunii ulterioare a unora dintre cele mai influente celebrități, brand-uri renumite și corporații, căutările de NFT pe Google se pregătesc să atingă un nou maxim istoric. Traficul de căutare NFT s-a apropiat acum de cel al Bitcoin, după ce a depășit Ethereum în prima săptămână a lunii decembrie. Cele mai recente date au arătat, de asemenea, că NFT-urile ar putea fi pe punctul de a schimba „crypto” în zilele următoare. Volumul căutărilor a părut să aibă un trend descendent în septembrie. Cu toate acestea, pe măsură ce piețele și-au revenit, la fel și cifrele.

      Traficul de căutare NFT este dominat de China. Interesant este că acest lucru vine chiar și după ce oficialii Băncii Populare din China au avertizat împotriva interesului în creștere rapidă pentru NFT-uri și activități legate de metaverse, invocând preocupări legate de spălarea banilor.


      Factorul major care contribuie la traiectoria de creștere a NFT este reprezentat de oamenii influenți care susțin acest domeniu. Fie că este vorba de Tom Brady, Paris Hilton, Pharrell Williams, Post Malone, The Weeknd sau Stephen Curry, implicarea lor a consolidat cultura NFT în curentul mainstream.

      Cea mai inovatoare acțiune din ultimul timp a fost parteneriatul Adidas cu Bored Ape Yacht Club (BAYC), Gmoney și PUNKS Comics. În plus, Melania Trump s-a alăturat noului val printr-o creație proprie. Acum, chiar și Instagram plănuiește o extindere NFT.