Peloton Retrage Ultima Reclama Publicitară. Care Este Motivul?

Reclama online a fost eliminată după ce The Hollywood Reporter a publicat un articol în care două femei îl acuzau pe actor de agresiune sexuală.


      Articolul detaliază acuzațiile a două femei, identificate cu pseudonime, care au susținut că Noth, care l-a jucat pe Mr. Big în „Sex and the City”, le-a agresat sexual în incidente separate în 2004 și 2015. Într-o declarație, Noth a numit acuzațiile lor „categoric false”.

      „Fiecare acuzație de agresiune sexuală trebuie luată în serios”, a spus Peloton într-un comunicat. „Nu eram conștienți de aceste acuzații când l-am prezentat pe Chris Noth”.

 

      O femeie a declarat pentru The Hollywood Reporter că Noth, a violat-o în 2004, când avea 22 de ani, după ce a invitat-o ​​la piscina blocului său din West Hollywood. Femeia a povestit că în urma agresiunii, o prietenă a dus-o la spital, unde i s-au aplicat multiple copci. O altă femeie a spus că Noth a agresat-o în 2015, când avea 25 de ani, după o întâlnire în New York City.

      „Întâlnirile au fost consensuale”, a spus el în declarație. „Este dificil să nu punem la îndoială momentul în care apar aceste povești. Nu știu sigur de ce ies la suprafață acum, dar știu sigur un lucru: nu le-am agresat pe aceste femei.” Noth, a avut și roluri în „Law & Order” și „The Good Wife”, dar acesta s-a remarcat pentru rolul său în „Sex and the City”, unde l-a interpretat pe Mr. Big, principalul interes amoros și eventualul soț al lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Acțiunile Peloton au scăzut în ziua după ce episodul a devenit disponibil.

      La trei zile după debutul episodului, Peloton a încercat să profite la maximum de plasarea nefastă a produsului, lansând anunțul drept o parodie, care îl prezintă pe Noth alături de instructorul său Peloton, lăudând beneficiile pentru sănătate ale aparatului. În clip, domnul Noth ridică sugestiv o sprânceană, aparent aruncând o privire înapoi către dormitor și întreabă: „Mai facem o plimbare? Viața este prea scurtă pentru a refuza.”

      Apoi, după ce s-au concretizat acuzațiile de agresiune sexuală, postarea lui Peloton de pe Twitter, care includea videoclipul, a dispărut. Într-o declarație de presă, compania a declarat că a arhivat postările de pe rețelele sociale legate de videoclip și că a încetat să-l promoveze pe toata durata anchetei cu privire la aceste evenimente.