6 Cryptomonede de Top | Analiza pentru 2022

Anul 2021 a fost un an foarte bun pentru zona crypto. 

Pe langă faptul că am văzut o creștere considerabilă, am vazut un lucru și mai important, adpoție și acceptare. În ultimul an fondurile de investiții, companiile mari, chiar și statele au început să ia în considerare investițiile în cryptomonede. 

Lucrul acesta este foarte valoros, deoarece acest gen de investitori vor stabiliza toată piața crypto și vor oferi o creștere constantă.  

Cu toate ca am vazut creșteri exponențiale, zona crypto este la început, doar ca trebuie să avem grijă sa alegem proiectele bune. 

Mai jos, veți găsi analize pentru cele mai importante monede și ce acțiuni să luați în functie de cum se mișcă prețul. 

 

1. Elrond (EGLD)

EGLDSe află acum într-o zonă de suport în jurul valorii de 230-237$. Până în acest moment EGLD a scăzut cu peste 50% față de vechiul ATH (all time high) care se află în jurul valorii de 547$. Oamenii tind mereu  fie interesați de o monedă doar atunci când există hypeInteresul pentru o criptomonedă cu potențial, cum este EGLD, ar trebui  fie atunci când ea scade 30%, 40%, 50%, nu atunci când ea crește 30%. EGLD este monedă foarte bună pe care o recomandăm pe termen lung. 

2.ChainLink (LINK) 

LINK se află în prezent în rezistența din jurul valorii de 24.8$. Pentru o continuare este nevoie  spargă această rezistență și  o retesteze  suport. Cred  acest lucru se va întâmplă, iar următorul target pentru Link este rezistență din jurul valorii de 33.9$. O spargere a rezistențe respective va duce prețul la vechiul ATH. Link este unul dintre cele mai bune proiecte din spațiul crypto. Faptul  în anul precedent nu a crescut la nivelul așteptărilor și a potențialului pe care îl are,  face  cred  anul 2022 o  fie un an foarte bun pentru LINK

3.Solana (SOL)

Solana - criptomoneda care a performat cel mai bine în anul precedent. În aceste momente se află la o scădere de aproximativ 36% față de vechiul ATH. Cu toate acestea SOL rămână una dintre cele mai importante criptomonede din spațiu crypto. Cred  este o monedă care poate atinge 300$ în anul 2022, dar cu toate acestea întotdeauna trebuie  cumpărăm într-un suport. Un suport foarte bun este în jurul valorii de 146-155$. Dacă prețul o  ajungă acolo este o zona foarte bună pentru a cumpăra dar dacă prețul nu mai ajunge în acea zona, dar reușește  închidă o candelă de o zi peste valoarea de 200$ asta înseamnă schimbare de trend și oportunitate de buy. Întotdeauna investițiile se fac după anumite reguli, nu intrați cu toți banii din primaîntotdeauna fiți pregătiți  faceți DCAAsta înseamnă  o  cumpărați doar de o parte din banii voștri în primul suport, fiind pregătiți  cumpărați în următorul suport de mai jos, dacă prețul mai scade.

4.Ethereum (ETH)

Ethereum - Ethereum este a doua cea mai importantă criptomoneda din spațiul crypto. Totodată această criptomonedă este referință pentru toate altcoin-urile. Astfel când ethereum crește majoritatea altcoin-urilor tind  meargă bine. Primul suport de buy pe weekly pentru Ethereum este zona de 3580-3600$. Totodată dacă Ethereum reușește  spargă zona de 3960-4000$ și închide ziua peste această valoare, este un moment bun pentru a cumpăra, cu target vechiul ATH. Spargerea vechiului ATH ar putea duce prețul la valoarea de aproximativ 5200 - 5300$

5. Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND) este un software care creează o lume descentralizată a jocurilor virtuale. În esență, Sandbox este un joc în care jucătorii pot cumpăra terenuri digitale, numite LAND, putând avea apoi experiențe de joc unice, pe care le pot împărtăși cu alți utilizatori. Din acest punct de vedere, Sandbox este un model de metavers bazat pe blockchain, la fel ca Decentraland. Sand si alte criptomonede din sfera Metaverse au avut un hype foarte mare odată cu anunțul celor de la Facebook. Un prim suport pentru Sand este in jurul valorii de 5.68$. Potrivit celor de la Sand vor debloca mai multe criptomonede, ceea ce duce la o inflație, astfel cererea trebuie să crească pentru a reusi să susțină prețul pe care criptomoneda il are. 

Imagine

Sand merită cumparată de aproximativ 20% din bani in suportul actual. Suportul din jurul valorii de 4.63 fiind o zona foarte bună pentru DCA.

6. Bitcoin (BTC) 

 Bitcoin - Este cunoscut faptul  întreagă piață crypto este direct proporțională cu acțiunea prețului pe BITCOIN. În prezent ne aflăm într-o mișcare în lateral a BTC-ului de peste 30 de zile. Foarte multă lume nu mai știe ce  creadă privind acțiunea prețului. Eu personal cred  ne aflăm într-o perioada foarte asemănătoare cu ce s-a întâmplat în luna mai. După un nou ATH lumea era foarte euforică, peste tot se auzea  BITCOIN o  ajungă la 100k până la sfârșitul anului, scenariu perfect pentru un dump (scădere) de aproximativ 33%.

  O mișcare în lateral pentru o perioada foarte lungă de timp aduce frustarea în rundul investitorilor începătoriAceștia își pierd imediat răbdarea, și vând în pierdere. Pentru ei oportunitatea este în momentul în care toate cresc de luni de zile, ceea ce este foarte greșit.

 Bitcoin se tranzacționează acum într-un trading range. Prima zona de interes este dată de zona de range lows a BTC-ului care se află în jurul valorii de 45.7k, iar dacă Bitcoin pierde această zona următoarea zona este 42.5 - 43k.

  O închidere de săptămâna sub ultimul suport menționat ar distruge întreagă structura bullish cu un target la 30k, dar personal cred  suntem doar într-o acumulare la fel cum s-a întâmplat după crash-ul din luna Mai, iar Bitcoin o -și continue trendul ascendent.